Veelgestelde vragen over efoiling

Wat jij

zie vaak op sociale netwerken zoals TikTok, Instagram of Facebook zijn individuen die baseren op een drijvend bord dat over een meer of zee drijft. Dit wekt vaak een groot aantal kijkers, omdat het relatief splinternieuw is en er gewoon buitengewoon geweldig uitziet. Je lijkt meestal meteen zoiets als dit te proberen. Je ziet vaak onder de opmerkingen dat veel mensen reageren hoe efoiling-banen zijn en waar je het kunt doen en nog veel meer. Daarom dacht ik erover om een ​​blogsite samen te stellen met alle relevante vragen om de onduidelijkheid van veel mensen met antwoorden weg te gooien. Hieronder vindt u daarom een ​​samenvatting van enkele vragen die u een veel beter concept geven over efoiling.

Hoe werkt een efoil-taak?

Veel mensen vragen dit omdat het er nogal gek uitziet. Drijf zonder golven over het water op een soort kleine surfplank. Om kort te beschrijven, een efoil is vergelijkbaar met een draagvleugelboot. Je wordt met de plank uit het water getild door de snelheid die je maakt. Dit tarief is vanwege de elektromotor die onder het bord is gemonteerd. Deze is elektrisch aangedreven en ook bedien je hem met een afstandsbediening in je handen. U begeleidt eveneens met uw evenwicht.

Heeft u een vaarvergunning nodig?

Dit is het voordeel van een efoil. Je zou er zeker van uitgaan dat je een vaarbewijs nodig hebt bij het besturen van een efoil board, maar dit is niet het geval! Door de optimale snelheid, die is vastgesteld op 20 km / u, heb je geen vaarbewijs nodig.

Kun je onder alle weersomstandigheden vliegen?

Het is duidelijk dat je in elk klimaat kunt efoilen, maar het wordt niet aangeraden om te efoilen als er zowel veel golven als regen zijn. Je stelt dit niet zo op prijs en het stopt gewoon met je elektromotor als er veel golven zijn. Dit is echt een voordeel, want met een surfplank ben je echt afhankelijk van de wind, aangezien deze golven ontwikkelt.

Waar kan ik efoil?

In Nederland zijn er al een paar bedrijven die de verhuur van efoil boards aanbieden. Dit kan in privélessen maar ook in teams voor teamuitjes. Je verdwijnt bijvoorbeeld een uur met een instructeur en ontdekt efoil. Natuurlijk is er een richting hoe alles functioneert, maar ze beweren dat je in dit uur zeker op je knieën kunt gaan. We raden je aan om eens een kijkje te nemen bij Efoil school Amsterdam. Voor de allereerste efoil-les krijg je bovendien een korting zodat je deze een keer kunt proberen.

 

Similar Articles

Comments

Populair