Een nieuwe auto, hoe koop je die?

Uw voertuig

moet na vele jaren worden vervangen of u wilt een nieuwe auto kopen, maar wat moet u momenteel selecteren. Naast de waarheid dat er tegenwoordig verschillende soorten auto's en vrachtwagens in verschillende variaties direct beschikbaar zijn, zijn er ook verschillende manieren om een ​​auto en vrachtwagen aan te schaffen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een ​​auto te kopen en het is ook direct uw eigen auto, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om een ​​auto te leasen. Bij het leasen van een auto rondt u de leaseovereenkomst voor een veel kortere of iets langere periode af, waarna u zowel voordelig als veelzijdig een auto ter beschikking stelt. In deze blog zullen we je zeker extra vertellen over korte lease, die zowel privé als zakelijk veel wordt ingezet!

Selecteer shortlease!

Bij shortlease staat er constant een auto voor je klaar. Samen met de dealer kunt u eenvoudig en ook snel een aanpasbaar contract opstellen, waarna u op korte termijn zeker een auto en vrachtwagen, bus of andere auto heeft. In de overeenkomst wordt de behoefte toegelicht en ook het gehele onderhoud van de auto is voor rekening van de leasemaatschappij, zodat u alleen de benzinekosten zelf hoeft te betalen.

Specifiek voor het MKB, startende ondernemers, adviseurs en diverse andere medewerkers van bedrijven is het ideaal om een ​​leaseauto te hebben. U kunt voor een korte tijd een auto hebben en daarna snel een rit maken van klant naar klant. U heeft een nette auto en dit garandeert eveneens een nette uitstraling naar de klanten. Korte lease is echter niet alleen geschikt voor een zakelijke locatie, korte lease maakt ook gebruik van tal van voordelen voor persoonlijke mensen!

De voordelen van private short lease

Korte verhuur biedt ook voor particulieren tal van voordelen. Bij Mey exclusief shortlease rijdt u zorgeloos, voordelig en ook nog eens aanpasbaar. U heeft de keuze uit 1300 verschillende auto's en vrachtwagens, waarna de auto's en vrachtwagen mogelijk binnen 1 dag voor uw deur staan. Als particulier heb je alleen de regie over het gas, dus regelt de leasemaatschappij al het onderhoud aan de auto's en vrachtwagen.

Het verschil tussen een persoonlijke lease en ook een short lease is dat je bij een persoonlijke leaseovereenkomst vaak voor lange tijd aan een overeenkomst verbonden bent, terwijl je bij een korte lease de overeenkomst op elk moment kunt opzeggen- – na 1 maand. Daarnaast heb je bij korte lease persoonlijk zeker geen BKR, terwijl dit bij persoonlijke lease wel het geval is.

Kijk of shortlease iets voor jou is en wat de voordelen voor jezelf zijn, waarna je de volgende week wellicht ook de mogelijkheid hebt om rond te rijden in een nieuwe auto!

 

Similar Articles

Comments

Populair