Vergeet-mij-nietje: wat kunt u doen om geld op te halen?

Dat kan

zelf een actie opzetten om geld te verdienen om een ​​goede reden. Als je daadwerkelijk een goed doel hebt uitgekozen, kun je allerlei ideeën opdoen op de website van dat goede doel, bijvoorbeeld Alzheimer Nederland. Het is goed om na te denken over wat u van plan bent te doen en hoeveel tijd u het wilt kopen. Want ondanks hoe cruciaal het is om geld in te zamelen om een ​​goede reden, moet het leuk zijn. Als je er al je tijd in steekt, kan het zelfs jou versus transformeren. Begin dus klein en verbreed ook als je meer wilt doen. Neem het niet meteen zo groot.

Wilt u zelf een inzamelingsactie starten?

Dat is een uitstekende suggestie! Je kunt heel veel bereiken, vooral samen met je kinderen. Wat vindt u er bijvoorbeeld van om prachtige armbanden of vitale ringen te maken? Als u zich voorbereidt om geld te verhogen voor de ziekte van Alzheimer, kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om hun symbool, het vergeet-mij-nietje, in de armbanden te gebruiken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om liedjes te maken op Koningsdag of een andere feestdag en daarna een bordje naast de ideeënbus te plaatsen met de functie voor het geld.

Is het bereiden van eten of koken je hobby?

Daarna kun je je kookkunsten op de markt brengen en ook bakken met de verschillende sociale mediasites. Mensen zijn doorgaans bereid meer te betalen als u suggereert dat de inkomsten uit uw voedselbereiding of bakken naar een goed doel gaan. Enige extra toegevoegde informatie bij uw op internet advertentie kan daarbij helpen. Wist je dat maar liefst 1 op de 5 mensen in Nederland kampt met een vorm van dementie? En dat aandeel is bij vrouwen maar liefst 1 op 3?

Heeft u een evenement?

Daarna kunt u op dezelfde manier een geschenkdoos plaatsen in plaats van om geschenken te vragen. Particulieren kunnen een bijdrage leveren in deze geschenkdoos. Het is redelijk om dat al op de uitnodigingen te plaatsen. Tenslotte hebben individuen tegenwoordig echt weinig geld bij zich.

Deze geschenkdoos zie je meestal bij begrafenissen. Daarna vragen de dierbaren van de overledenen om contant geld in de doos in plaats van bloemen.

U kunt ook bijdragen aan de stichting Alzheimer Nederland. Dit kunt u doen door een eenmalige gift, een maandelijkse bijdrage of door in uw testament op te nemen in Alzheimer Nederland. Hoe u ook verstrekt en ook hoeveel u verstrekt: elk klein beetje helpt om dementie te bestrijden!

 

Similar Articles

Comments

Populair